Aanhangerhoogwerker

Knikarmhoogwerker op aanhanger huren

Dekker Hoogwerker Verhuur te Harderwijk heeft voor ieder project een hoogwerker. Onze knikarmhoogwerkers op aanhanger variëren met een werkhoogte van 12 tot 23 meter. Ze worden aangedreven op accu’s en zijn voorzien van stempelpoten. U kunt de machine zo achter uw auto meenemen naar de werklocatie. Het grote voordeel van een aanhangwagen model is dus dat u geen transportkosten betaalt en vooral flexibel inzetbaar bent. Heeft u toch liever dat wij de machine afleveren op locatie, dan is dit uiteraard altijd mogelijk!

Een knikarmhoogwerker op aanhanger is zeer geschikt voor bomen snoeien en schilderwerkzaamheden. Verder kan deze machine onder andere worden ingezet bij het onderhoud aan (bedrijfs)panden of industriële werkzaamheden.

Een knikarmhoogwerker op aanhanger maakt werken op hoogte veilig en efficiënt. Na iedere verhuring worden de hoogwerkers gecontroleerd. Bovendien worden ze jaarlijks gekeurd volgens wettelijke normen.

Twijfelt u of u een knikarmhoogwerker op aanhanger moet huren? Wij voeren kostenloos een werkopname op locatie uit, om de juiste hoogwerker aan u te leveren.