Over Dekker Hoogwerker Verhuur

Omdat jij net als ons voor de beste kwaliteit gaat.
Dekker Hoogwerker Verhuur te Harderwijk is met een ruim assortiment dé hoogwerker verhuur specialist in Midden Nederland.

René Dekker startte in 1994 met de verhuur van materieel en machines. Vanuit Nunspeet en Harderwijk concentreert Dekker Verhuur en Dekker Hoogwerker Verhuur zich met de algemene machineverhuur en de verhuur van hoogwerkers. Door onder andere de toenemende vraag is Dekker Hoogwerker Verhuur te Harderwijk zich gaan specialiseren in de verhuur van hoogwerkers. Overigens is er te Harderwijk nog wel een verhuurshop aanwezig voor de ‘1e hulp’ of ‘snelle hulp’ producten. Veilig werken en de verhuur van hoogwerkers vereist de nodige kennis en verantwoording. Mede daardoor heeft Dekker Hoogwerker Verhuur ervoor gekozen om de vestiging Harderwijk te specialiseren in deze activiteiten.

De werknemers van Dekker Hoogwerker Verhuur hebben de benodigde kennis, zijn bijgeschoold en beschikken over de gewenste certificaten om zo een veilig en goed product te kunnen leveren.

Meer dan huren alleen

Service is één van de uitgangspunten die wij u willen bieden. Dekker Hoogwerker Verhuur heeft vestigingen in Nunspeet en Harderwijk waar u al ons materieel en gereedschappen kunt huren. Wij zorgen ervoor dat het product dat u wenst te huren afgehaald kan worden in de vestingen van uw voorkeur. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid dat de door u gehuurde materieel op de plaats van bestemming worden afgeleverd.