Knikarmhoogwerker 20.60 m. Haulotte HA20RTJ PRO

Zelfrijdende knikarmhoogwerker (diesel) huren

Een zelfrijdende knikarmhoogwerker, die aangedreven is op diesel, is geschikt voor buitengebruik. Onze diesel knikarmhoogwerkers zijn in te zetten op meerdere ondergronden, zowel een vlakke ondergrond als een ruw terrein. Bovendien kunnen wij ook rijplaten bij de hoogwerker leveren, zodat bijvoorbeeld niet uw hele gazon wordt vernield.

Deze diesel uitvoeringen variëren in werkhoogte van 12 tot 28 meter. Een knikarmhoogwerker zelfrijdend is geschikt voor onder andere evenementen, het snoeien van bomen, schilderwerkzaamheden en industriële werkzaamheden.

Dekker Hoogwerker Verhuur beschikt over een eigen transportdienst. Dit maakt het mogelijk om op iedere locatie in Nederland te leveren. Welke hoogwerker het best bij uw project past? Onze specialisten voeren kosteloos een werkopname op locatie uit, zodat u de juiste hoogwerker huurt.

Na iedere verhuring, controleren wij de hoogwerker van top tot teen. Alle machines laten we jaarlijks keuren volgens wettelijke normen. Zo huurt u altijd een veilig en betrouwbare hoogwerker.